SPECIFIEK KLANTGERICHT MAATWERK

Bij Wevano Machinery uit Emmeloord is maatwerk van machinebouw de standaard. Diepgeworteld in de agrarischesector en gericht op food, non-food en de industrie. Bij Wevano ontwikkelen we installaties met het doel uw bedrijfsdoelstellingen zo efficiënt mogelijk te bereiken. Speciaalbouw met uw eindresultaat als uitgangspunt. Van doseerbunkers tot egelbanden en van sorteerders tot kisthandling. Van individuele machines tot complete productielijnen. Wij denken in oplossingen. Sinds de start in 2000 al.

Met een team van bevlogen medewerkers werken we dagelijks aan technische oplossingen voor opdrachtgevers over de hele wereld. Het start met een hulpvraag, wij gaan dan al snel aan!

Ons credo: wat past bij u?

ONTDEK WEVANO
DYNAMISCH, TECHNISCH
EN INNOVEREND

Agrarisch vakgebied

In de Noordoostpolder voelen we ons thuis. Hier in Emmeloord en omgeving zijn hard werken op het land, continue technische ontwikkeling en ondernemerschap met de paplepel ingegoten. We begrijpen de uitdagingen waar agrariërs mee te maken hebben en we zien in direct om ons heen, bij familie en vrienden welke oplossingen worden gezocht en gewaardeerd. We ontwikkelen niet voor niets complete productielijnen voor pootgoed aardappels, uien, wortelen en andere bulkproducten.

We zijn trots op de doseerbunkers, de egelbanden en kistenvullers, op de sorteerders, de kluitenscheiders en de ledigers. Maar bij iedere probleemstelling gaan we weer terug naar de tekentafel voor een product op maat. En uiteraard nemen we al onze ervaring mee.

Klik op  Agrarisch bij sectoren om ons te ontdekken.

Industrieel vakgebied

Van het land en het pure product naar het transport en de verwerking. Het is een logische stap voor Wevano. Voor al die bedrijven in de industrie is intern transport en volgbaarheid een belangrijke factor. Het is continu schakelen in efficiëntie om de kwaliteit en continuïteit te kunnen waarborgen. Daarbij zijn veiligheid, hygiëne en onderhoudstoegang essentiële aandachtspunten.

Inmiddels hebben we onze sporen verdiend. Onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van betrouwbaar en gebruiksvriendelijk intern transport werkt in het voordeel van onze klanten. Wij bouwen systemen waar blind op kan worden vertrouwd. Het leveringsprogramma van Wevano is zeer omvangrijk. Zo leveren en verbeteren wij onder andere complete ontvangstlijnen, ontgronding installaties, sorteer afdelingen en bunkerinstallaties. Maar belangrijker dan de bestaande installaties, we helpen graag met maatwerk oplossingen.

Klik op Industie bij sectoren om ons te ontdekken.

Machine en speciaalbouw vakgebied

Tijdens de continue ontwikkeling van interne transportsystemen voor de industriële sector worden we steeds vaker gevraagd voor oplossingen in de non-food. Deze kruisbestuiving van kennis brengt alle partijen verder. Ervaringen worden gedeeld en zorgen voor innovatieve oplossingen buiten de kaders. Ook hier ligt de focus op maatwerk machines, op productielijnen die efficiëntie, kwaliteit, ergonomie en veiligheid als belangrijkste uitgangspunten hebben.

Of het nu gaat om recycling of fietsen, kleding, brood, koek, taart, vis, zout of verpakkingsmateriaal. Bij Wevano duiken we in het proces en samen zorgen we voor meer dan een oplossing die past.

Klik op Machine / speciaalbouw bij sectoren om ons te ontdekken.